Cursussen

Nieuwe kleding kopen is natuurlijk super leuk, zeker als je tegelijkertijd kan bijkletsen met vriendinnen. Maar wat nu als ik je vertel dat je met de juiste basiskennis ook zelf kleding kan maken en ook tegelijkertijd een vaste date kan hebben met je vriendinnen!?
In Uden geef ik namelijk ook naaicursussen voor beginners én (semi)gevorderden. Hieronder zal ik toelichten wat het precies inhoudt.

Beginnerscursus

 • Een reeks van 10 weken, 1 keer per week 2 uur les van 19.00 – 21.00. De dag van de cursus varieert naar de wensen van de geïnteresseerden. Hiervan word je van tevoren geïnformeerd en deze avond is elke week hetzelfde.
 • Aan het einde van deze reeks heb je 7 items gemaakt, beginnend met een speldenkussen en je sluit af met een rok & trui.
 • Je krijgt een map met wat basisinformatie en deze map kun je na elke les aanvullen met alle informatie rondom de items die je tijdens de cursus maakt.
 • De groepen zijn niet groter dan 5 personen, dus er is tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding.
 • Na deze cursus is je basis kennis binnen en kun je daarna op je eigen tempo het vak verder ontdekken! Of als je graag onder begeleiding meer wilt leren, verder gaan in de cursus voor (semi)gevorderden.
 • Kosten; € 225,-  (meenemen van eigen naaimachine verplicht).

(Semi)gevorderden

 • Een reeks van 10 weken, 1 keer per week 2 uur les van 19.00 – 21.00. De dag van de cursus varieert naar de wensen van de geïnteresseerden. Hiervan word je van tevoren geïnformeerd en deze avond is elke week hetzelfde.
 • In deze lessen mag je zelf je project(en) bepalen. Ik kijk mee waar je tegenaan loopt en waar je eventueel hulp bij nodig hebt.
 • Mocht je de beginnerscursus niet hebben gevolgd, krijg je alsnog een map met basis informatie en deze kun je na elke les aanvullen met alle informatie rondom de items die je tijdens de cursus maakt.
 • De groepen zijn niet groter dan 5 personen, dus er is veel tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding.
 • Kosten; € 225,- (meenemen van eigen naaimachine verplicht)

Privé les
Vanaf januari 2019 is het ook mogelijk om privé les te volgen. Op deze manier kunnen we samen een moment plannen wanneer het voor je uitkomt om de les te volgen. En kan je ook zelf bepalen hoe vaak je wilt en wat je wilt leren. Het uur tarief bedraagt € 40,-. Ik raad wel aan om lessen van minimaal 2 uur achter elkaar te boeken, vaak ben je met opstarten wel even bezig en vliegt de tijd voorbij.

De cursus wordt op de locatie van mijn atelier in Uden gegeven. Mocht je interesse hebben in een cursus op een andere locatie, vul dan gerust het contactformulier met je vraag in.

 

Er is momenteel een wachtlijst voor de naaicursussen. Deze personen worden, op volgorde van ‘inschrijven’ benaderd of zij willen deelnemen aan de eerstvolgende cursus. Wil jij ook op de wachtlijst, zodat ik je op de hoogte kan houden? Vul, als je dat zou willen, even het contactformulier hieronder in en dan zet ik je op de lijst!